WebMoney 20. Yıldönümünü Kutluyor

20 Kasım, Uluslararası ödeme sistemi WebMoney Transfer’in 20. Yıldönümü. Bu süreçte uzun ve ilginç bir yolculuk yaptık, işletmeler için benzersiz hizmetler sunduk, dünya çapında 40 milyon kullanıcının kalbini ve güvenini kazandık. 

Sistemdeki ilk elektronik işlem 1998 yılında meydana geldi, hikayemiz böyle başladı. O zamanlarda rahat bir koltuktan kalkmadan herhangi bir ürün, hizmet için para transferi yapmak ya da ödeme yapmak hayal dünyasından gibi gözüküyordu. Bu düşüncenin ne kadar yenilikçi olduğunu hayal edin!  Her ailenin kendine ait kişisel bilgisayarı yoktu, sadece birkaçı internetin ne olduğunu biliyordu . 90’larda modern bir elektronik ödeme sisteminin ortaya çıkması, neredeyse bir roketin uzaya fırlatılmasıyla aynıydı. 

Şimdi 20 yıl kendinden emin bir uçuştan sonra seyahat ettiğimiz yola geri dönüp bakıyoruz. WebMoney bugün sadece bir cüzdan değil, 50 farklı hizmetten daha fazlası. 

Kullanıcılar tarafından büyük takdir toplayan Kitlesel Fonlama PlatformuINDX Internet Exchange, Kredi Servisi, Capitaller-Shareholder iş otomasyon çözülümü, WebMoney Etkinlik sosyal ve iş ağı etkinlikleri, Dosya Depolama ve diğer birçok hizmet… 

Bir başka önemli kilometre taşı ise; çoktan online ödemelerin ötesine geçtik! Artık kullanıcılar sadece internette değil aynı zamanda herhangi bir mağazada, eczanede, restorantta veya benzin istasyonlarında da WebMoney cüzdanlarını kullanabiliyorlar. 

WebMoney için coğrafi sınırlar hiçbir zaman engel değildi. Tüm engelleri başarıyla aşmaya devam ettiğimizi ilan etmekten mutluluk duyuyoruz. Yakın gelecekte mevcutlara ek 10 yeni cüzdan daha ekleniyor. 

Sevgili arkadaşlar, bizimle kaldığınız için çok teşekkür ederiz! Kemerlerinizi çözmeyin! WebMoney evrenindeki uzay yolculuğumuz, uzun ve keyifli keşiflerle dolu olacak! 

Yorum bırakın
Тags: