2020’ye veda ediyoruz: birlikte güçlendik, ilerlemeye devam

2020, hepimiz için bir deneme ve mücadele yılı oldu. Bu zaman yüksek kaliteli, uygun fiyatlı ve kullanışlı dijital hizmetlerin önemini bir kez daha gösterdi. Yıl boyunca, size kolaylık sağlamak için Sistemi geliştirmeye, hizmetlerimizi ve uygulamalarımızı iyileştirmeye devam ettik. Tatillerin arifesinde, yılın sonuçlarını birlikte özetlemenizi öneririz.

Yıl boyunca, coğrafi sınırlarımızı güvenle genişlettik: Ermenistan, Kazakistan, Vietnam, Endonezya, Çin ve Tayland'da WebMoney'i yüklemek ve geri çekmek için ve WebMoney'i M-Pesa (Kenya) ile takas etmek için yeni imkanlar eklendi. Rus rublesindeki P-cüzdanlar düzinelerce ülkede satışa sunuldu.

Ülkede ilk ödeme lisansı alan Özbekistan Garantörümüz, 2020 yılında da tebrikleri aldı.

Birçoğunun uzaktan çalışmaya başladığı bir durumda, çevrimiçi iş yapmak için araçlar ön plana çıktı. WebMoney Görüntülü görüşme hizmetini güncelledik, konferans katılımcılarının sayısını artırdık, yüz tanıma ve diğer işlevler aracılığıyla yetkilendirmeleri ekledik! SEO, programlama, pazarlama, psikoloji ve diğer alanlardaki uzmanlar ücretli video danışmanlıkları için dakika başına faturalandırmalı platformumuzu çoktan değerlendirdiler.

Uzaktan kimlik tespiti için büyük bir adım atıldı: dünyanın her yerinden giderek daha fazla sistem katılımcısı kimliklerini doğrulamak için VideoID'yi kullanıyor ve P-cüzdan sahipleri artık video görüşmeleri kullanarak tam kimlik tespiti yapabiliyor!

Uygulamalarımız artık daha iyi! Tüm platformlar için WebMoney Keeper şık, özlü bir tasarım, Mentor hizmeti ile entegrasyon, VideoID in-app uygulama içi kayıt ve diğer kullanışlı seçenekler aldı.

Listeye devam edilebilir ama bizim için asıl önemli olan sistem katılımcıları ve ortaklarımızdır. Önümüzdeki Yeni Yıl için sizi içtenlikle tebrik ediyor ve gelecekte size güven, yaratıcılık ve yeni parlak başarılar diliyoruz!

Yorum bırakın
Тags: