Yeni WebMoney videosu: Kendi imparatorluğunu bizimle oluştur

WebMoney, para, güç ve WebMoney kullanımıyla iş süreçlerinin daha kolay ve basit olduğu ile ilgili gizemli yeni bir hikaye sunuyor.

Hikaye Moğol İmparatorluğu’nda soylu bir kağanın teklifleri kabul etmesiyle başlıyor. Kağanın yanına gelen kişi eli boş bir şekilde Kağan’a WebMoney Keeper mobil uygulaması olan kitabındaki QR kodunu okutarak para transfer ediyor. Diğer bir olay ise bir grup iş adamının Moscow City Towers da yaptığı iş anlaşmasını hızlı bir şekilde para transferi yaparak sonuca kavuşturmaları.

Ödemeler işin en temel kısmı ve bu ödemelerin basit ve güvenilir bir şekilde yapılabilmesi önemli. WebMoney transfer sadece güvenilir ve hızlı para transferi sağlamakla kalmayıp aynı zamanda kendi işiniz.

Belki WebMoney de düzenli bir şekilde insanlarla ve sistem hizmetleri ilgili videolu hikayelerimizi güncel tuttuğumuzu fark etmişsinizdir. Önceden, sitedeki video arkaplanı olarak uzaydan nasıl bir restaurantta hesap ödendiği ve öncesinde WebMoney ile taxi ücretini ödeyen Game of Thrones ‘in ana karakteri John Snow hakkında bir hikaye sunduk.


 

Yorum bırakın
Тags: