WebMoney yeni yılınızı kutluyor!

Uluslararası ödeme sistemi WebMoney Transfer yaklaşan 2018 yılınızı tebrik eder! Bu yeni yılda iş dünyanızdaki fikirlerinizin ve planlarınızın gerçekleşmesini, ve bu dünyada taze ve başarılı fikirler diler.

Yeniliklere cömert bir yıl geçti, örneğin, şimdi WebMoney’i kafe ve restoranlarda kullanabilirsiniz. Hızlı, rahat ve güvenilir – sadece WebMoney Keeper mobil uygulaması yardımıyla QR-kod okutarak garsonun getirdiği hesabı ödeyebilirsiniz.

Milyonlarca sistem üyesi yeni servis bonus.webmoney.ru’yu kullanarak, Ali Express, 003, LitRes gibi sitelerde alışverişlerinde CashBack alabilirler. Ayrıca coupon.webmoney.ru adlı yeni bir bölüm açıldı. Bu bölüm aracılığı ile % 30 veya daha fazla indirimle ürün satın alabilir veya hizmetleri kullanabilirsiniz.

Bu yıl Bitcoin etrafında çok dalgalanma yaşandı ve biz bu eğilimi çok daha erken yakaladık, 2013'te X-cüzdanını piyasaya sürdük! Bu arada, daha yakın bir tarihte Litecoin için L-cüzdanı ve Bitcoin Cash için de H-cüzdanını sistem katılımcılarının hizmetine sunduk.Vietnam vatandaşları WebMoney servisi aracılığı ile WMV karakterleri altında Vietman donguna eşdeğer V-cüzdanı ile çalışmaya başladılar.

INDX internet borsasındaki değişiklikleri ve önemli ölçüde genişleyen araçların listesini gözden kaçırmadık. Ayrıca 24 Ekim'de Bitcoin ağında meydana gelen hardfork nedeniyle INDX değişiminin tüccar hesabına BTG.ECU aracının notları biçimindeki Bitcoin Gold tutarına sahip WMX cüzdanını kullanan WebMoney sisteminin katılımcılarını ücretlendirdik.

2017'de birkaç yaratıcı video öyküsü sunuldu, bunlardan biri şimdi wmtransfer.com ana sayfasını süslüyor, gerisini YouTube 'daki çalma listemize izleyebilirsiniz.

Ayrıca iOS ve Android için mobil uygulamaları güncelledik, kullanıcılar için daha kullanışlı ve işlevsel hale getirildi ve E-NUM operasyonlarının ücretsiz onaylanması ile entegre oldu. Artık akıllı telefonunuzda ayrı bir uygulamaya ihtiyacınız yok!

WebMoney hizmetlerini memnuniyetle kullanmanızı dileriz!

Yorum bırakın