WebMoney Keeper WinPro yeni versiyonu 3.9.9.7

WebMoney yeni eklenen özellikleri ve iletişim ara yüzleri ile Keeper WinPro 3.9.9.7 versiyonunu yayınladı.

Artık istenilen kontak kişiye WebMoney Events iş ağındaki Kontaklar menüsüne yüklenen avatarlarından ulaşmak çok basit. Kişilerin BL seviyesi artık listede görüntülenebiliyor ve ayrıca kişilerin güvenilirlikleri BL seviyelerine göre renklendirilerek ayırt edilebiliyor: 1000 WMZ altı kırmızı, 10,000 WMZ’ye kadar turuncu ve 100,000 WMZ’ye kadar yeşil olarak renklendirilmiştir.

Windows 7 ve üzeri versiyonu kullananlar bir çok kişi ile görüşürken konuşma pencerelerini değiştirmek zorunda kalmayacaklar çünkü WebMoney Keeper WinPro 3.9.9.7 bir pencerede çoklu konuşma sekmesi barındırmaktadır. Aynı konuşma penceresinde farklı konuşma sekmelelerine geçmek için şu kısa yolları kullanabilirsiniz: “ctrl+tab” (ileri gider), “ctrl+shift+tab” (geriye döner). Sekmelerin pencereye sığmaması durumunda bilgisayarınızın faresi ile ayarlama yapabilirsiniz.

Ek olarak, WebMoney video servisini kullanmak da artık çok basit çünkü cevapsız çağrılar gelen aramaların altında ayrılmış bir ikon ile gösterilmektedir.

Yorum bırakın